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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
31/07/2000 |
Data da última atualização: |
18/04/2017 |
Autoria: |
GRILICHES, Z. |
Título: |
The sources of measured productivity growth: United States Agriculture, 1940-60. |
Ano de publicação: |
1963 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Political Economy, v.71, n.4, p.331-346, 1963. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Economy; Fonte de crescimento; Growth sources; Produtivity. |
Thesagro: |
Economia; Produtividade. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00519naa a2200181 a 4500 001 1803022 005 2017-04-18 008 1963 bl --- 0-- u #d 100 1 $aGRILICHES, Z. 245 $aThe sources of measured productivity growth$bUnited States Agriculture, 1940-60. 260 $c1963 650 $aEconomia 650 $aProdutividade 653 $aEconomy 653 $aFonte de crescimento 653 $aGrowth sources 653 $aProdutivity 773 $tJournal of Political Economy$gv.71, n.4, p.331-346, 1963.
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio-Norte. |
Data corrente: |
03/08/2016 |
Data da última atualização: |
18/05/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
FOGACA, F. H. dos S.; GONZAGA JUNIOR, M. A.; VIEIRA, S. G. A.; ARAUJO, T. D. S.; FARIAS, E. A.; FERREIRA-BRAVO, I. A.; SILVA, T. F. A.; CALVET, R. M.; PEREIRA, A. L. M.; PRENTICE-HERNÁNDEZ, C. |
Afiliação: |
FABIOLA HELENA DOS SANTOS FOGACA, CPAMN; MARCONDES AGOSTINHO GONZAGA JUNIOR, Universidade Federal do Rio Grande, RS; SIDELY GIL ALVES VIEIRA, UFPI; THAIS DANYELLE SANTOS ARAUJO, UFPI; EMANUEL AIRTON FARIAS, UFPI; IRANI ALVES FERREIRA-BRAVO, University of Maryland, College Park, Maryland, USA; THIAGO FERNANDES ALVES SILVA, Aquaculture Center of São Paulo State University, CAUNESP; RODRIGO MACIEL CALVET, Federal Institute of Higher Education, IFES, Caxias, MA Brazil; ALITIENE LEMOS MOURA PEREIRA, CPAMN; CARLOS PRENTICE-HERNÁNDEZ, Universidade Federal do Rio Grande, RS. |
Título: |
Appraising the shelf life of farmed cobia, Rachycentron canadum, by application of a quality index method. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of the World Aquaculture Society, v. 48, n. 1, p. 70-82, Feb. 2017. |
ISSN: |
1749-7345 |
DOI: |
10.1111/jwas.12329 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Autoria: PEREIRA, A. [i.e. M.] L.; Alitiene [i.e. Moura] Lemos Pereira. Version of record online: 21 jul. 2016. |
Conteúdo: |
Freshness is the main concern of seafood quality, and the principal method to evaluate seafood freshness is sensory evaluation. The aim of this work was to study the quality changes of cobia, Rachycentron canadum, under ice storage through sensory and physical analysis as well as bacterial counting of specific spoilage organisms (SSOs). In particular, the utilization of a quality index method (QIM) scheme was proposed. Samples stored for 0-30 d were analyzed with the QIM. |
Palavras-Chave: |
Análise sensorial; Frutos do mar. |
Thesagro: |
Qualidade. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/165610/1/Foga-a-et-al-2017-Journal-of-the-World-Aquaculture-Society.pdf
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Marc: |
LEADER 01504naa a2200301 a 4500 001 2050161 005 2022-05-18 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1749-7345 024 7 $a10.1111/jwas.12329$2DOI 100 1 $aFOGACA, F. H. dos S. 245 $aAppraising the shelf life of farmed cobia, Rachycentron canadum, by application of a quality index method.$h[electronic resource] 260 $c2017 500 $aAutoria: PEREIRA, A. [i.e. M.] L.; Alitiene [i.e. Moura] Lemos Pereira. Version of record online: 21 jul. 2016. 520 $aFreshness is the main concern of seafood quality, and the principal method to evaluate seafood freshness is sensory evaluation. The aim of this work was to study the quality changes of cobia, Rachycentron canadum, under ice storage through sensory and physical analysis as well as bacterial counting of specific spoilage organisms (SSOs). In particular, the utilization of a quality index method (QIM) scheme was proposed. Samples stored for 0-30 d were analyzed with the QIM. 650 $aQualidade 653 $aAnálise sensorial 653 $aFrutos do mar 700 1 $aGONZAGA JUNIOR, M. A. 700 1 $aVIEIRA, S. G. A. 700 1 $aARAUJO, T. D. S. 700 1 $aFARIAS, E. A. 700 1 $aFERREIRA-BRAVO, I. A. 700 1 $aSILVA, T. F. A. 700 1 $aCALVET, R. M. 700 1 $aPEREIRA, A. L. M. 700 1 $aPRENTICE-HERNÁNDEZ, C. 773 $tJournal of the World Aquaculture Society$gv. 48, n. 1, p. 70-82, Feb. 2017.
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Registro original: |
Embrapa Meio-Norte (CPAMN) |
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